viernes, 2 de septiembre de 2011

DONACIÓN OBRA SOLIDARIA SA NOSTRA


En este enlace podeis ver la noticia en la pag. de la obra social SA NOSTRA.

Una tona d'aliments per als necessitats

L’Associació d’Empleats de “SA NOSTRA”, impulsora de la iniciativa, ha lliurat a la Fundació Banc d’Aliments prop de 1.000 quilos de queviures, aportats per la plantilla de l’Entitat.
Aquesta recaptació, que va comptar amb el suport del Grupo Cursach Ocio, va tenir lloc el cap de setmana en el decurs d’un sopar solidari.

Arròs, pasta, llegums, llet, oli i tomàtiga en conserva són els aliments bàsics requerits per la Fundació Banc d’Aliments, que, segons el seu president, Manuel Marco, pateix els efectes de la crisi amb una disminució important de les seves reserves. “Estam molt agraïts per la implicació dels empleats i les empleades de “SA NOSTRA”, ha recalcat.

Per la seva banda, Roberto Tomàs Serrano, president de l’Associació d’Empleats, ha mostrat la satisfacció per la resposta dels companys que, segons ha afegit, “al llarg d’aquesta setmana podran realitzar noves aportacions d’aliments, a la seu central de l’entitat financera”.
Suport de “SA NOSTRA SOLIDÀRIA”


La col•laboració entre ambdues entitats ve d’enrere. El 2010, l’Obra Social va recaptar més de 6.000 euros per a la Fundació Banc d’Aliments, a través de l’espectacle benèfic de la Camerata “SA NOSTRA” i la companyia de dansa Pasodós. Arran de l’incendi que va cremar les naus de la Fundació, també es va establir una línia d’ajut extraordinari.
D’altra banda, la Fundació Banc d’Aliments ha estat beneficiària de diversos ajuts en el marc de la convocatòria “SA NOSTRA SOLIDÀRIA”, que ha distribuït 1.270.000 euros entre 174 projectes d’ONG de les Illes Balears

**********************************************************
UNA TONELADA DE ALIMENTOS PARA LOS NECESITADOS

La asociación de empleados de “SA NOSTRA”, impulsora de la iniciativa, ha entregado ala Fundación Banco de Alimentos cerca de 1.000 kilos de víveres, aportados por la plantilla de la Entidad.

Esta recaptación, que contó con el soporte del Grupo Cursach Ocia, tuvo lugar el fin de semana en el transcurso de una cena solidaria.

Arroz, pasta, legumbres, leche, aceite y tomate en conserva son los alimentos básicos requeridos por la Fundación Banco de Alimentos, que, según su presidente D. Manuel Marco, sufre los efectos de la crisis con una disminución importante de sus reservas. “Estamos muy agradecidos por la implicación de los empleados y empleadas de “SA NOSTRA” recalcó.

Por otra parte,Roberto Tomàs Serrano, presidente de la Asociación de Empleados, ha mostrado satisfacción por la respuesta de sus compañeros que, según ha añadido, “a lo largo de toda esta semana podrán realizar nuevas aportaciones de alimentos, en la central de la Entidad Financiera”.

La Colaboración entre las dos entidades viene desde el año 2010, la Obra Social recaudó más de 6.000 euros para la Fundación Banco de Alimentos, a través del Espectáculo benéfico de la Camareta “SA NOSTRA” y la compañía de danza PASOSDOS. A raíz del incendio que quemó las naves de la Fundación, también se estableció una línea de ayuda extraordinaria.

Por otro lado, la Fundación Banco de Alimentos se ha beneficiado de diversas ayudas en el marco de la convocatoria “SA NOSTRA SOLIDARIA”, que ha distribuido 1.270.000 euros entre 174 proyectos de ONG de las Islas Baleares.

No hay comentarios:

Publicar un comentario